Pulsar & internetkøb

 

Pulsar forhandler site

Pulsar mener, at den bedste måde for dig at vælge og købe en Pulsar ur er i en af vores autoriserede butikker. Kun i disse butikker kan du være sikker på at finde den nyeste Pulsar kollektion, og vær sikker på at dit nye ur armbånd vil være dimensioneret og monteret korrekt, gratis.
Pulsar anbefaler derfor, at du ikke køber et Pulsar ur gennem enhver hjemmeside, medmindre det er en autoriseret Pulsar forhandler, som har sin egen fysiske butik, du kan besøge.
 

Nogle ikke-autoriserede sites sælger falske eller brugte ure eller ure, der er blevet pillet ved, og er derfor ikke berettiget til pleje under Pulsar garanti. Andre tilbyder ikke den originale Pulsar international garanti, og heller ikke eftersalgsservice af nogen art.

Pulsar lægger stor vægt på at sikre, at vores Pulsar autoriserede forhandlere tilbyder dig de allerbedste produkter og service. Drage fordel af fred i sindet, som kun de kan autoriserede Pulsar forhandlere kan tilbyde.

Uautoriserede kopier eller reproduktioner af eventuelle artikler, fotografier eller levende billeder på dette site er strengt forbudt. Bemærk venligst, at Pulsar ikke kan holdes ansvarlig for nogen krav eller løfte på eksterne sites eller andre steder af enkeltpersoner eller organisationer end Pulsar og SEIKO Watch Corporation.