Kundeservice

Hvor kan jeg få mit ur repareret?
Vi anbefaler vores kunder, at de kontakter deres autoriserede Pulsar forhandler, hvor uret er købt, for at få repareret uret dér. Et ur er et avanceret stykke præcisionsudstyr, som kræver faglært uddannelse at reparere. Kontakt venligst Deres nærmeste forhandler, som vist i forhandlerlisten.
Hvordan rengør jeg mit ur?
Metal armbåndsure bør vaskes forsigtigt i vand. Hvis det er meget beskidt, så brug en tandbørste med lidt mild sæbe og børst snavset væk. Til sidst vaskes sæben af, og uret skal tørres grundigt med en blød klud. Hvis dit ur ikke er vandtæt, bør du være ekstra forsigtig, og ikke udsætte urkassen for vand. Urkassen rengøres forsigtigt med en fugtig, blød klud og tørres herefter. Læderremme bør bæres løsere om sommeren, hvor det er varmt, for at undgå, at de absorberer for meget sved. En stram læderrem vil betyde, at der ikke kommer nok luft under remmen, hvilket i værste fald kan medføre udslæt på håndleddet. Bliver remmen våd, så tør den forsigtigt med en blød klud. Når du tager dit ur af, så husk at det ikke straks derefter må lægges i en lukket beholder, da det skal tørre helt. Undgå at lægge dit ur i direkte sollys, da remmen kan blive misfarvet.
Hvordan passer jeg bedst på mit ur?
Slag og stød: Dit ur er et stykke præcisionsredskab. Du bør behandle det forsigtigt, og det vil virke i lang tid. Undgå at støde eller tabe det. Normale stød forårsaget af sportsgrene som tennis eller golf skader ikke uret. Sved: Du bør undgå for meget sved på dit ur. Husk at tørre det af, så snart det er muligt. Temperaturudsving: Quartz ure er mindre følsomme overfor ekstreme temperaturudsving end mekaniske ure, og er konstrueret til at holde i mange år indenfor temperaturområdet -10°C og +35°C. Hvis uret ligger et meget koldt sted, kan det begynde at gå langsommere, men det vil atter gå normalt igen så snart det bæres.  Hvis du udsætter uret for temperaturer udenfor den normale grænse mellem -10°C og +60°C, vil de elektroniske kredsløb tage skade.  Reaktionstiden i digitale ure med flydende væsker i displayet vil blive langsomme i lave temperaturer og vil blive meget mørke ved høje temperaturer. Når temperaturen bliver normal igen vil displayet atter fungere korrekt.  Batteriets holdbarhed bliver voldsomt reduceret, hvis temperaturen er højere end 40°C, og batteriets væsker kan lække, og derved ødelægge uret.  Kemikalier: Parfume, kemikalievæsker, gasser, kviksølv osv., kan ændre farven på urkassen, armbåndet eller remmen. Kviksølv (fra fx ødelagte termometre) kan forsage grimme grå pletter på guldure.
Hvor kan jeg få udskiftet batteriet?
For at undgå at batterilækage, er det vigtigt at få skiftet batteriet i uret så hurtigt som muligt. Vi anbefaler at De kontakter Deres autoriserede Pulsar forhandler, hvor uret er købt, og beder dem om at skifte batteriet.
Hvorfor skal uret hele tiden justeres for at gå rigtigt?
Urets præcision bestemmes af værket i uret. Kig venligst i din brugsanvisning, for at se om dit ur overskider de skrevne marginer i brugsanvisningen. Hvis dette er tilfældet, anbefaler vi at du kontakter din nærmeste autoriserede Pulsar forhandler.
Hvor får jeg lænken justeret?
Vi anbefaler vores kunder, at de kontakter deres autoriserede Pulsar forhandler, der hvor uret er købt, for at få lænken justeret dér.
Øvrige spørgsmål?
For yderligere information, kontakt venligst din nærmeste autoriserede Pulsar forhandler eller Pulsar Danmark.