Nyheder fra PULSAR

Pulsar Rally

Rally Chronographerne i 2015 kollektionen er designet til en af de mest udfordrende former for motorsport, hvor pålidelighed betyder alt. Med vores solar teknologi toppræsterer de nye chronographer, og leverer ubegrænset energi til hver en tid, og gør dermed batteriskift unødvendigt.

Siden 2009 har Pulsar været officiel urpartner for M-Sport World Rally Team. Fra de glamourøse gader i Monte Carlo til det stenede grusveje i Argentina, Pulsar urene vil også i denne sæson være tidtagere for M-Sport teamet. Pulsar Rally serien er bygget efter teamets specifikationer og designet efter at kørernes behov.   

 

 

Pulsar Dame

Pulsars kollektion af dameure er inspireret af smykkedesign og med deres moderne stil og krystal besatte urkranse et glamourøst og trendigt tilbehør til enhver anledning. 

 

Naturens kraft

15/10/15 11.36

Pulsar Solar

Energi betyder alt inden for konstruktion af ure. At skabe energieffektive ure har længe været et mål for Pulsar. I dag har vi nået dette mål med den nye kollektion af ure, der drives af lysenergi. Pulsar Solar leverer quartz præcision. En miljøvenlig måde at holde tiden for dem der bekymrer sig om vores planet. 

 

Tags: