Nyheder fra PULSAR

Pulsar Rally

Rally Chronographerne i 2015 kollektionen er designet til en af de mest udfordrende former for motorsport, hvor pålidelighed betyder alt. Med vores solar teknologi toppræsterer de nye chronographer, og leverer ubegrænset energi til hver en tid, og gør dermed batteriskift unødvendigt.

Siden 2009 har Pulsar været officiel urpartner for M-Sport World Rally Team. Fra de glamourøse gader i Monte Carlo til det stenede grusveje i Argentina, Pulsar urene vil også i denne sæson være tidtagere for M-Sport teamet. Pulsar Rally serien er bygget efter teamets specifikationer og designet efter at kørernes behov.   

 

 

Pulsar Dame

Pulsars kollektion af dameure er inspireret af smykkedesign og med deres moderne stil og krystal besatte urkranse et glamourøst og trendigt tilbehør til enhver anledning. 

 

Naturens kraft

15/10/15 11.36

Pulsar Solar

Energi betyder alt inden for konstruktion af ure. At skabe energieffektive ure har længe været et mål for Pulsar. I dag har vi nået dette mål med den nye kollektion af ure, der drives af lysenergi. Pulsar Solar leverer quartz præcision. En miljøvenlig måde at holde tiden for dem der bekymrer sig om vores planet. 

 

Tags:

Den 14. december 2012 fornyede Pulsar og Qatar M-Sport deres sponsor aftale for endnu et år. Pulsar har nu været ur partner for M-Sport holdene i fem år, og her ved starten af den nye 2013 sæson, er forventningerne til deres nye Qatar biler store.

Qatar M-Sport World Rally Team er nyt, men bilen og teamet bag er erfarne. M-Sport har været Ford’s WRC partner igennem mange år, og de har til denne sæson klargjort en helt ny version af Fiesta RS, som oprindeligt havde sin WRC debut i 2011. Teamet vil med den nye støtte fra Qatar, og mindst tre biler i hvert af de tretten rallyløb som FIA World Rally afholder, endnu en gang være en stærk kandidat til titlen som verdensmester.

Pulsar er særlig stærk inden for sports chronographer, og FIA WRC er det perfekte testmiljø for deres seneste og mest hårdføre modeller til dato. Kørerne, mekanikerne og hele holdet bag, bærer alle Pulsar chronographer ved hvert løb, og Pulsar leverer også tidtagningsudstyret, der måler tiden ved de vigtige service stop mellem etaperne.

Direktøren og ejeren af M-Sport, Malcolm Wilson, udtalte ved aftalens underskrivelse følgende:

”Vi er glade for at fortsætte det tætte samarbejde med Pulsar i denne femte sæson. Inden for rally betyder tidtagning alt, og vores officielle ur partner har hjulpet vores team frem til succes igennem de sidste år. Pulsar er konstant tilstede i vores daglige drift af teamet, og denne integration betyder, at alt forløber præcist som et urværk ved hvert eneste løb.”

 

     Pulsar rally team, Mexico 2013

  

Tags: