Om Pulsar         

Hvem er vi

I 1972 vakte PULSAR stor opsigt i ur branchen, da de lancerede verdens første LED ur. Siden da har navnet PULSAR været synonymt med nyskabende og eventyrligt design. I dag fortsætter vi traditionen med nye kollektioner, der er ligeså unikke og karakteristiske, som de er tiltrækkende.

 

Born To Be Different

PULSAR blev skabt i 1970’erne, hvor optimismen rådede, og alt syntes opnåeligt ved hjælp af ny teknologi. Rumfart var en realitet, computer teknologien udviklede sig i en rivende fart, og nye elektroniske opfindelser var hverdagskost. PULSAR blev symbolet på denne tidsalder. Det var nyt, det var modigt. Det var overraskende anderledes. PULSAR skabte verdens første elektroniske digitalur, og det var en sensation, da det blev afsløret i New York. Det ændrede verdens opfattelse af tid.

   

 

Tell It Your Way

Siden SEIKO Watch Corporation relancerede PULSAR, har det innovative og tiltrækkende design vist vejen til succes. Sloganet ”Tell it your way” er baseret på erkendelsen af, at vi alle er unikke individer, der bevidst eller ubevidst ønsker, at udtrykke sin egen personlige stil igennem sit valg af ur. Hos PULSAR tilbyder vi et bredt udvalg af ure, hvor man som ur elsker altid kan finde et ur, der passer til ens livsstil.

 

Læs mere om Seiko Watch Corporation og de andre søstermærker her:

 

 

SEIKO ure
LORUS ure